Dé Voetensalon - uw voeten in goede handen!
 

Behandelingen


De werkwijze voor een basis pedicure behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • desinfecteren van de voeten
  • nagels knippen
  • verwijderen van eventueel eelt, likdoorn(s), kloof of kloven
  • behandelen eventuele ingroeiende / ingegroeide nagel(s)
  • behandelen nagels en nagelomgeving met behulp van de pedicuremotor
  • behandelen likdoorn(s), kloof/kloven, eelt met behulp van de pedicuremotor
  • incrèmen van de voeten 

 

Reuma- en diabetespatiënten

De voeten van reuma- en diabetespatiënten hebben vaak extra zorg nodig. Laat ze daarom regelmatig controleren en behandelen. Ook als u géén voetklachten heeft. Het voorkomen van voetproblemen is bij deze groep patiënten erg belangrijk. Naast de voetbehandeling kan Monique ook adviezen geven over de verzorging van uw voeten en de keuze van uw schoenen.


Cosmetische pedicure

Bij Dé Voetensalon kunt u ook terecht voor cosmetische behandelingen zoals nagels lakken, een pedicure wellness behandeling of gellak op uw teennagels plaatsen. Dit kan na een pedicurebehandeling maar is natuurlijk ook 'los' in te plannen

 

Medisch pedicure SPORT

Als medisch pedicure sport behandelt Monique atleten van ieder niveau bij sport gerelateerde problematiek aan hun voeten. De primaire doelstelling bestaat uit het verbeteren en/of optimaliseren van de conditie van de voeten in het kader van de betreffende sportuitoefening. Monique kan interventies uitvoeren zoals tapen / bandageren met sporttape of medical tape. 

 

Soorten behandelingen

Op de 'tarieven' pagina ziet u welke behandelingen er mogelijk zijn, hoeveel tijd we hier voor in plannen en wat de tarieven zijn. 


Behandelingen vinden alléén plaats op afspraak.