Dé Voetensalon - uw voeten in goede handen!
 

Dé Voetensalon, voetverzorging voor jong én oud!


Bij Monique Leeuwis, pedicure van Dé Voetensalon is iedereen welkom. Jong, oud, man, vrouw, diabetes- of reuma patiënt of kerngezond, met 10 tenen of minder. Wij behandelen klachten zoals eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels. Na een vakkundige en professionele pedicure-behandeling voelen uw voeten weer als nieuw!

Dé Voetensalon is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en ProCert (Kwaliteitsregister voor pedicures). Helaas is pedicure nog steeds een vrij beroep. Pedicures aangesloten bij ProVoet en ProCert zijn altijd gediplomeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.    Uw voeten in goede handen! Maak vandaag nog een afspraak! Dit kan online met de rode knop of u kunt het 'terug-bel-formulier' hiernaast invullen.  

 

Wie ben ik?

Monique Leeuwis

Monique Leeuwis

Positie Eigenaar en Medisch Pedicure

Over Mijn naam is Monique. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd pedicure. In de zomer van 2015 is daar ook nog het diploma medisch pedicure bijgekomen. Van 2013 tot en met 2017 heb ik mijn eigen pedicurepraktijk gehad in Dordrecht. Eind 2017 ben ik met mijn gezin in Leerdam komen wonen. Sindsdien voer ik mijn werkzaamheden als pedicure uit vanuit deze mooie glasstad. Voeten zijn mijn passie, daarom werk ik ook nog met veel plezier bij schoenspeciaalzaak Bronkhorst Podo Linéa in Gorinchem.