Dé Voetensalon - uw voeten in goede handen!
 

Dé Voetensalon, voetverzorging voor jong én oud!


Bij Monique Leeuwis, pedicure van Dé Voetensalon is iedereen welkom. Jong, oud, man, vrouw, diabetes- of reuma patiënt of kerngezond, met 10 tenen of minder. Wij behandelen klachten zoals eelt, likdoorns, kloven en ingroeiende nagels. Na een vakkundige en professionele pedicure-behandeling voelen uw voeten weer als nieuw!

Dé Voetensalon is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en ProCert (Kwaliteitsregister voor pedicures). Helaas is pedicure nog steeds een vrij beroep. Pedicures aangesloten bij ProVoet en ProCert zijn altijd gediplomeerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.    Uw voeten in goede handen! Maak vandaag nog een afspraak! Dit kan online met de rode knop of u kunt het 'terug-bel-formulier' hiernaast invullen.  

 

Wie ben ik?

Monique Leeuwis

Monique Leeuwis

Positie Eigenaar en Medisch Pedicure

Over Mijn naam is Monique. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd pedicure. Daarvoor was ik werkzaam als secretaresse. In 2015 is daar het diploma medisch pedicure bijgekomen. Vanaf 2018 wonen mijn gezin en ik in Leerdam. Vanuit ons huis aan de IJsvogellaan run ik Dé Voetensalon. In december 2021 heb ik mijn diploma medisch pedicure sport in ontvangst mogen nemen. En momenteel ben ik nog bezig met de opleiding oncologisch voetzorg verlener. Hierover in de zomer van 2022 meer.