Dé Voetensalon - uw voeten in goede handen!
 


Dé Voetensalon webshop

.

Permsal Magnesium

Magnesium heeft het vermogen om ons lichaam op natuurlijke wijze te ontspannen, ons zenuwstelsel tot rust te brengen, botten te versterken en ons uithoudingsvermogen te vergroten. Ontdek het ruime assortiment van Permsal voor jouw ideale toepassing. Dé Voetensalon verkoopt magnesium olie, magnesium sportolie, magnesium kristallen, scrub en aloë vera gel.

Alka® ontzurende kruidenthee

Een goede balans tussen zuren en basen in het lichaam is een van de belangrijkste bouwstenen voor onze gezondheid. Tegelijkertijd zorgt een disbalans naar de zure kant (verzuring) juist tot allerlei klachten. Met de Alka® kruidenthee ontzuurt u uw lichaam op een veilige wijze. Zure afvalstoffen worden uit het lichaam afgevoerd, met als resultaat een positieve ondersteuning van gezonde organen, van het immuunsysteem en van het fysieke en mentale energieniveau.

Yummygums Vitamines

Fruitige gummies met essentiële vitamines en mineralen. Lekker voor jou én je lichaam. Alle gummies zijn vegan, allergeenvrij en 100% natuurlijk. De kleur- en smaakstoffen zijn gemaakt van plantaardige bronnen. Omdat er in de Yummygums Hair géén vitamine A en D zitten kun je gerust de Multi+ en de Yummygums Hair combineren. Vitamine A en D zijn vetoplosbare vitamines die je niet uitplast maar in je lichaam opslaat. Omdat een overschot aan deze vitamines potentieel gevaarlijk kan zijn heeft Yummygums er voor gekozen deze niet aan de gummies Hair toe te voegen.

Botanical Beauty diverse (voet)verzorgingsproducten

Elke dag maak je bewuste keuzes. Om biologisch te eten. Meer te bewegen en gezonder te leven. Maar weet je eigenlijk wat je op je huid smeert? 60% van wat je smeert, komt namelijk in je bloedbaan terecht. Letterlijk 60%. Dat is even schrikken, niet waar? Zeker met die lange, onbegrijpelijke ingrediëntenlijsten op veel verzorgingsproducten. Botanical Beauty werkt enkel met ingrediënten die je ook kunt eten. 100% natuurzuiver én biologisch. Dat is uniek in Nederland. Onze producten bevatten geen microplastics en zijn duurzaam verpakt. Op ons familielandgoed in de Betuwe ontwikkelen we onze natuurlijke verzorgingsproducten. Voor elk huidtype, maar ook speciaal voor huidproblemen als eczeem, acné en psoriasis. Smeer net zo gezond als je eet met organic skin care van Botanical Beauty.

Botanical Beauty geur Roos - verzachtend

Aan de geur roos wordt een aantal eigenschappen toegeschreven. Zo heeft het een gunstige invloed op de vrouwelijke organen, reguleert het de hormoonhuishouding en is het verzorgend bij vroegtijdige huidveroudering. Laat je betoveren door de zoete geur van deze heerlijke producten in de geurlijn roos.

Botanical Beauty geur Lavendel - ontspannend

Lavendel helpt bij het verlichten van spierpijn, het voorkomen van slapeloosheid en het versterken van het immuunsysteem. Het kan heilzaam werken bij eczeem, acné en comedonen. Waan je in de prachtige lavendel velden die eindeloos geuren in de warme zomerzon met de (h)eerlijke producten van deze geurlijn.

Botanical Beauty geur Eucalyptus-Mint - verfrissend

Eucalyptus-Mint is de verfrissende geurlijn van Botanical Beauty. Het werkt verkoelend, schimmelwerend en heeft een positieve uitwerking op de luchtwegen. Eucalyptus-Mint is heilzaam bij gordelroos. hoofdpijn, zenuwpijn en koorts en kan bijdragen aan het verbeteren van de doorbloeding van de huid. Deze heerlijke verfrissende geur doet denken aan de sauna.

Botanical Beauty geur Calendula-Mandarijn - heilzaam

Geen enkele bloem is zo heilzaam als de goudsbloem ofwel de Calendula Officinalis. De toepassingen lijken eindeloos. Het werkt kalmerend, verzachtend en ontspannend voor de huid. Daarnaast is het lymfe stimulerend en vocht inbrengend. Tevens werkt het antibacterieel, ontstekingsremmend, en is het heilzaam bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten. De geurlijn Calendula-Mandarijn is een echte alleskunner.

Botanical Beauty Calendula - Rijstkiem - geurloos

De producten uit de Calendula-Rijstkiem lijn zijn zeer huidvriendelijk, verzachtend en ontspannend en zijn daarom bij uitstek geschikt voor toepassing op de overgevoelige huid, de door problemen aangedane huid, de bestraalde huid en de baby- en kinderhuid. Daarnaast is Calendula-Rijstkiem geschikt voor mensen met een notenallergie en helpt het bij de vermindering van abcessen, acné en wratten. Calendula Rijstkiem werkt antibacterieel, ontstekingsremmend en is het heilzaam bij jeuk veroorzaakt door insectenbeten. Daarnaast stimuleert het de lymfe en verzorgt het de droge en door striae, littekens of kneuzingen beschadigde huid. De Rijstkiemolie die gebruikt wordt in de prodcuten uit deze lijn helpt bij de vermindering van rimpels en schilfertjes en heeft een positieve invloed op de natuurlijke vochtbalans van de huid.